L'ESCOLA

L’Escola de Música Pitus i Flautes neix de la mà d’alguns músics del Pla de l'Estany i Gironès motivats en crear un espai d’aprenentatge musical obert, creatiu i dinàmic al servei de persones interessades en aprendre i compartir la música.

 

La filosofia educativa de l’escola es basa en que l’aprenentatge musical rau en la diversió i l’enriquiment personal com a eix central, entenent que la música és una eina per passar-ho bé i compartir moments i vivències. Basant-nos en aquesta premissa la tècnica i el coneixement sobre la música s’assimilen còmodament i amb passió, ja que la música per davant de tot cal viure-la.

L'escola Pitus i Flautes està situada al Centre Cultural de Cornellà del Terri, un espai polivalent de caràcter públic equipat per a realitzar tot tipus d’activitats culturals i artístiques.

 

Des de la creació de l’escola, el Centre Cultural s’ha convertit en el seu centre d’operacions, on es realitzen les classes individuals i col·lectives, els cursos de formació i la resta d'activitats. Aquest espai disposa de quatre aules equipades per a fer-hi classes d’instrument, sensibilització musical, conjunts instrumentals i cursos de formació.

 
EL NOSTRE PROFESSORAT
Adrià Estarriola

Professor de violí, viola, mandolina, llenguatge musical i conjunt instrumental.

Aleix Pagès

Professor de baix elèctric, guitarra espanyola i conjunt instrumental.

Albert Casellas

Professor de piano i conjunt instrumental.

Berta Ayats

Professora de sensibilització musical (P3, P4, P5 i 1r).

Oriol Garriga

Professor de bateria i percussió.

© 2018 Pitus i Flautes

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now