SERVEIS  EXTRAESCOLARS

La nostra escola també disposa d'una oferta específica de serveis extraescolars adreçat a escoles públiques i altres tipus de centres educatius de les comarques de Pla de l'Estany i Gironès. Aquestes activitats es realitzen dins dels centres educatius tant en horari de migdia com horari de tarda.

 

Així doncs, la nostra escola ha elaborat la seva pròpia Carta de Serveis Extraescolars, que us detallem a continuació.

(*) En cas d'estar interessats en aquest servei podeu fer-nos arribar un correu electrònic a escola@pitusiflautes.com.

 

CARTA DE SERVEIS EXTRAESCOLARS

Sensibilització musical per a P3, P4 i P5

En aquest rang d’edat es treballarà el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrarem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música, ja sigui des de la veu, el cos, els sons o els instruments. Potenciant la creativitat i la música com a eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

Sensibilització musical per a 1er

 

Un cop superem l'etapa d'educació infantil continuem vivint la música a partir dels jocs i les cançons, però introduint la pràctica d’instruments com la percussió, els boomwhackers o el xilòfon. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant, potenciant la creativitat, la sensibilitat musical i l’expressió artística.

Guitarra nivell Iniciació (a partir de 2n fins a 6é)

En aquesta primera etapa potenciarem el gust per a l’instrument, entenent que la guitarra pot convertir-se en una eina per passar-s’ho bé i compartir grans moments amb companys i familiars. Ens endinsarem al món de les melodies a partir de cançons modernes i divertides, tot treballant la oïda, la intuïció musical i el ritme. Coneixerem multitud d’artistes del món de la música i ens ho passarem bé construïnt un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

Guitarra nivell Avançat (fins a 6é)

Ara que ja coneixem les notes i el so de la guitarra continuarem descobrint nous artistes, estils musicals diferents i introduint-nos al món dels acords. Buscarem noves formes i tècniques de tocar la guitarra partint del mateix criteri: la guitarra com a eina de diversió i expressió artística. Tancarem el curs amb un concert que mostrarà les habilitats rockeres dels nostres guitarristes.

Cant Coral (a partir de 2n fins a 6é)

La veu és un instrument que tots tenim al nostre cos. A cant coral buscarem aprendre a cantar tot fent jocs i cançons divertides, fent de la música una eina per passar-nos-ho bé amb els companys i la família. Ens convertirem en un cor a l'estil "Oh happy day" fent servir la veu i el cos per dissenyar un espectacle com els de Broadway.

(*) Grup de percussió (a partir de 2n fins a 6é)

La percussió és accessible a tots els nens i nenes. És una gran forma de treballar el ritme i la musicalitat tot canalitzant la nostra energia en aquests instruments d'origen tribal. Dissenyarem un espectacle propi que recordarà a les txarangues i les batucades de carrer, tot disfrutant de la música en grup.

(*) La oferta del grup de percussió anirà condicionat a la demanda dels centres que desitgen aquesta activitat, ja que es disposa de material limitat.

© 2018 Pitus i Flautes

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now